English   |   ورود
امروز : جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۸
بازگشت

شرایط تحصیل در ژاپن

بورسیه های تحصیلی در ژاپن

j4 تحصیل در ژاپن

همانطور که خدمت شما عرض کردیم در کشور ژاپن امکان دریافت بورس ها ی متعددو متفاوتی وجود دارد و هزاران نوع  بورس وجود دارد که شما میتوانید انها را دریافت کنید و به راحتی امکان تحصیل خود را بدون مشکلات مالی را فراهم اورید یکی از رایج ترین نوع این  بورس ها برای افراد ایرانی بورس ( مون بوشو    یا مونکاگا بوشو   ) که بورس وزارت  اموزش و پرورش و فرهنگ و تربیت بدنی و علوم تکنولوژی ژاپن می باشد .که همه ساله برای دانشجویان و دانش اموزان خارجی علاقه مند به تحصیل در ژاپن در مقاطع فوق لیسانس و دکتری فراهم می باشد و امکان پذیر می باشد. برای دریافت این نوع بورس شما باید مدارک زیر را به موسسه حقوقی ملک پور برسانید تا ما بتوانیم برای شما عزیزان درخواست این نوع  بورسیه را بکنیم. شما بتوانید از این امکانات بهره برده و امکان تحصیل رایگان و با حقوق خود را درژاپن فراهم اورید.

مدارک لازم برای دریافت  بورسیه     

j5 تحصیل در ژاپن                                                   

-ترجمه اصل اخرین مدرک تحصیل

– ترجمه ریز نمرات اخرین مدرک تحصیلی

-پروپزال علمی و تحقیقاتی شما می باشد که باید در۱ صفحه تا ۶ و۷ صفحه نیز متغیر می تواند باشد و باید تمام اصول پروپزال نویسی در ان  رعایت شود

-پر کن فرمهای مربوط به سفارت که وکلای ما در این مسیر به شما کمک خواهند کرد

– گواهی پزشکی که نشان دهنده این باشد که شما از سلامت کامل  جسمی برخوردار می باشید و دارای بیماری حاد و واگیر نمی باشید

– خلاصه سوابق تحصیلی یا سی وی یا همان رزومه شما که اطلاعاتی مانند مشخصات شخصی شما ” مشخصات تحصیلی ” و افتخارات و سوابق کاری و اطلاعات کاری و علمی شما می باشد .

– مدرک زبان انگلیسی سطح زبان انگلیسی شما

–   مصاحبه در سفارت می باشد. بعد از قبولی مدارک شما در سفارت و رسیدن به مرحله بعد شما به سفارت میروید و در انجا مورد مصاحبه قرار میگیرد

– نهمین عامل موثر شرط معدل می باشد همانند تمامی بورس های متفاوت شرط معدل بسیار مهم می باشد و شما باید حداقل معدل ۱۶ و ۱۷را برای دریافت بورسیه داشته باشید ولی برای تحصیل شرط معدل مهمی مورد تقاضا نیست.

–  شرط دهم امتحان کتبی در سفارت می باشد که شما بعد از اینکه مدارکتان مورد قبول قرار گرفت و شما مصاحبه شدید و برای امتحان کتبی به دانشگاه می روید و امتحانی را به زبان انگلیسی و یا اگر ژاپنی بلد باشید ژاپنی امتحان را برگزار خواهید کرد.

–  شرط یازدهم و شرط اخر پذیرش از ۳ استاد از دانشگاهای ژاپن می باشد که شما باید با انها مصاحبه کنید و مدارکتان را ارسال کنید و به نوعی  اساسی نامه داشته باشید توجه کنید که موسسه ملک پور می تواند شما را در تمامی این مراحل یاری می کند و به شما عزیزان در طی رسیدن به قله های علمی خود در ژاپن و دریافت بورسیه های تحصیل از کشور ژاپن کمک کند. این مقاله مختصر اطلاعاتی  در زمینه تحصیل درژاپن  بیان داشت .شما عزیزان اگر خواهان تحصیل درژاپن  هستید می توانید  با موسسه حقوقی ملک پورتماس حاصل کنید و از اطلاعات کاملتر به همراه جزئیات در رابطه با تحصیل درژاپن  مطلع شوید .مشاوران موسسه حقوقی ملک پور همگام با شما هستند تا شما بتوانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید تا آینده زیباتری را برای خود رقم بزنید .